Stå i lære…

juni 23, 2017

 

Heidi Baker skriver: “Hvorfor bryder Gud igennem i Mozambique? De er afmægtige! De har brug for hinanden og brug for Gud.
Mit mål var ikke at starte en vækkelse. Jeg kom for at lære at elske… jeg er kun lige begyndt at lære at elske… “

I Mozambique oplever de ret vilde ting med Gud. De ser tusinder af mennesker komme til tro og blive sat i frihed. De oplever og er selv med til at hundredevis af gadebørn får et  hjem og et nyt liv, at døve bliver hørende, at besatte bliver sat i frihed og døde opvækkes. Og de har startet mange nye kirker. Det minder mig rigtig meget om Guds rige ?

Gad vide hvad der gør at vi i Danmark ikke oplever sådanne mirakler? Det virker som om, at det er svært for Guds Ånd at virke igennem os til forkyndelse, helbredelse og forløsning? Jeg oplever i hvertfald at der er langt imellem Danmark og Mozambique, eller Danmark og Apostlenes Gerninger.

Heidi Baker forsøger at svare på det: De er afmægtige og har brug for hinanden og for Gud. Hvordan står det til med os i Danmark – det med afhængighed?

Hvis jeg står i lære, hvad er det så du prøver at lære mig, Jesus?
Dyb afhænghed af dig. Ja, det vil jeg gerne.
Kendskab til dit ord og en daglig modtagelse af dit ord. Ja, det vil jeg gerne
Elske dem jeg går til som mine venner og min familie og gøre mig afhængig af dem….Det kan jeg kun, hvis din Ånd gør det i mig. Lær mig det kære Gud; At elske dem som min egen familie. Hvad med grænser og hvad med fritid og hvad med alle mine forpligtelser som mor og min familietid? Skal jeg være afhængige af sårbare mennesker… Det ved jeg ikke om jeg tør.

Hjælp mig kære Gud. Det er jo bare mig, lille mig, med alle mine egne kampe og nederlag og jeg trænger selv til forkyndelse, helbredelse og forløsning.  Jeg vil gerne lære at se mig selv med dine øjne.

Jeg vil gerne stå i lære. Jeg vil gerne lære at elske… Jeg vil gerne lære at elske dig, min Gud og min næste som mig selv.
Jeg ved at jeg er elsket af dig – ufattelig højt! Tak.

Posted in: Tanker