Bare en enkelt

januar 19, 2017

“Nogle af jer ved allerede at I har kald til at blive missionær. Andre af jer er måske interesserede i at finde ud af, hvad I er kaldede til. Lad dette være dit kald: Trøst en sørgende kvinde. Trøst et sørgende barn. Trøst en døende mand. Trøst.” (Heidi Baker, Drevet af Kærlighed)

Oplever du et særligt kald til noget du bare må gøre? Det kan være at hjælpe flygtninge der kommer til Danmark, gå ind i politik og skabe gode værdier i vores land eller at tage dig af børn. Jeg har oplevet et kald, siden jeg var en lille pige. Jeg har altid været overbevist om, at jeg skulle være missionær. Jeg skulle fortælle andre om, hvor højt elsket vi er af Gud. Jeg har haft alle mulige drømme og visioner om hvor og hvordan, indtil det går op for mig, at det er lige her. Lige nu. I dag i Danmark.

Der er rigtig mange, der har brug for trøst. Bare at trøste. Men hvad nu hvis vi bare trøste et menneske af gangen. Trøste ét menneske, som kan trøste et andet menneske, som kan trøste en mere… Hvem kan du trøste i dag? Hvem er der lige ved siden af dig som trænger til at græde ud?

Jeg tænker på en helt særlig person jeg mødte en gang for 6 år siden. Gud mindede mig om: bare en enkelt. Ikke alle dine naboer og hele byen. Bare mød et menneske, være hos hende, bliv der, lyt og vær dig selv. Vi kendte ikke hinanden særlig godt, men der gik ikke mange gange, før at der var brug for at græde og fortælle. Fortælle om nederlag, skam, skuffelser, ensomhed og mangel på kærlighed. Der blev grædt mange tårer, hver gang vi var sammen. Nu skiftes vi til at græde og trøste. Hun er min søster i Guds Ånd. Jeg har lært så meget af hende; langsommelighed, tålmodighed, mildhed, nåde og sandhed. Hun spejler, hvem Jesus er for mig. Hun minder mig om, at jeg er elsket. Hun giver trøsten videre til en anden i dag, en anden der også har brug for at græde ud.Bare

Posted in: Tanker